Când neînțelegerile dintre adulți se resfrâng asupra copilului: mamă acuzată că i-a refuzat fostului concubin dreptul de a-și vedea fetița

O tânără mămică din Vrancea va fi judecată pentru o infracțiune mai puțin cunoscută, în legătură cu atitudinea pe care a avut-o față de tatăl fetiței sale: nerespectarea măsurilor privind încredințarea minorului. Femeia, în vârstă de 28 de ani, este acuzată că și-a împiedicat fostul concubin să își vadă fiica, care are acum aproape 10 ani. Faptele au fost comise începând cu august 2017, iar tatăl fetiței a făcut două sesizări, în speranța că măcar oamenii legii vor înțelege situația și vor lua măsuri.

Inițial, atunci când fostul concubin al inculpatei de astăzi a depus plângerea, le-a declarat anchetatorilor că mama fetiței sale nu respectă programul stabilit de instanță. Ulterior, în 2018, tatăl fetiței a reușit să ia legătura cu micuța... de două ori. În final, cele două dosare au fost reunite, iar inculpata și-a recunoscut vinovăția. Le-a explicat totuși procurorilor că nu putea renunța la a petrece ziua de naștere sau onomastica cu fetița sa și de aceea a luat decizia de a nu i-o încredința tatălui în această perioadă.

Adauga comentariu