În cadrul Asociației înființată de preotul Marian Tudor din Găgești se strâng bucurii pentru micuți. „Dăm magie Crăciunului! 80 de copii așteaptă sărbătorile de iarnă pentru a primi o ciocolată, portocale si o jucărioară”

Zilele acestea, pe Facebook a fost inițiată o acțiune caritabilă de către „Sfânta Sofia Credință, Nadejde și Dragoste”, Asociația umanitară înființată de părintele paroh Marian Tudor, din Găgești. Prin strângerea de fonduri se urmărește ajutarea a zeci de copii a căror situație mai puțin fericită este cel mai probabil cunoscută de preot. De altfel, părintele Marian Tudor nu a lăsat în ultimii ani nicio sărbătoare să treacă fără să le aducă o mică bucurie. De aceea a și luat ființă Asociația, care „își propune să vină în ajutorul copiilor fără posibilități, bolnavi, în ajutorul bătrânilor neajutorați și familiilor numeroase”.

Dăm magie Crăciunului!!! 80 de copii așteaptă sărbătorile de iarnă pentru a primi o ciocolată, portocale si o jucărioară!

Cu toate că mai sunt 4 săptămâni până vin sărbătorile mult așteptate de la mic la mare de toți, magia aceasta nemaipomenită și atât de frumoasă începe deja să se instaleze discret în inimele noastre. Pentru că aceste sărbători frumoase ne aduc multă căldură sufletească, ne încarcă cu tot frumosul care există pe lume, cu toată bunătatea, generozitatea. Totuși euforia sărbătorilor de iarnă nu poate să ne facă să nu ne gândim la cei nevoiași. De Crăciun, toate drumurile duc spre casă. De Crăciun, în fiecare an, drumurile noastre duc spre copii, familii care cred ca vor avea un altfel de Crăciun. Pentru prea mulți dintre noi, familii, copilași, este perioada când lipsurile și greutățile își dau de știre. Fiecare copil visează la Moș Crăciun.

Cu siguranță putem aduce Crăciunul în inima acestor copii necăjiți, cu siguranță darurile noastre vor aduce lumina în casa lor. În fiecare an drumurile noastre se îndreaptă la acești copii, deoarece Crăciunul nu este o perioadă, un sezon, ci o stare de spirit. Pentru noi adevăratul spirit al Crăciunului sunt acești copilași. Poate că nu avem atâtea forțe să transformăm lumea într-un loc perfect, sau să punem stăpânire pe toată sărăcia care există, pe toate grijile și necazurile, dar suntem siguri că noi putem alina aceste suflete, le putem îndulci necazurile, dar cel mai important este că putem aduce fericirea acestor copilași, să aducem speranța acolo unde este doar disperare și necaz... Eu vă îndemn să vă gândiți că în România există multe familii care nu cer, dar care au nevoie de noi”. Mai multe detalii, pe pagina Asociației.

Adauga comentariu