Bursa Proiectelor Școlare își așteaptă câștigătorii. Anul acesta, echipa învingătoare va pleca „la școală” cu 17.500 de euro!

Grupul de companii Premium Porc a dat startul celei de a VI-a ediții a Bursei Proiectelor Școlare sub titlul „Căutăm idei verzi”, eveniment ce se adresează elevilor de gimnaziu din județul Vrancea. Prin intermediul unei competiții școlare pe echipe, acțiunea urmărește conștientizarea  copiilor și adolescenților asupra pericolului generat de poluarea cu material plastic.  Câștigătorii concursului vor fi premiați cu 17.500 de euro, bani care vor fi folosiți de școala pe care o reprezintă.


Până pe 27 noiembrie, echipele reprezentative ale școlilor gimnaziale (formate din șapte elevi conduși de un profesor coordonator) trebuie să se înscrie on-line la www.tiny.cc/bursa-proiecte-2018 prin completarea unui formular și prezentarea unui clip video cu o campanie de ecologizare. Mare atenție, căci una dintre modalitățile de departajare este dată de numărul de like-uri obținute la postarea cu descrierea proiectului.


Înfruntarea decisivă va avea loc pe 9 decembrie, la ora 9.00, în Sala Polivalentă din Focșani, acolo unde în cadrul unei competiții publice fiecare echipă va trebui să realizeze un obiect sau un desen din 3.000 de capace din plastic...în trei ore.


Premiile oferite de Premium Porc în cadrul Bursei Proiectelor Școlare sunt consistente. Echipa câștigătoare a marelui premiu va primi 17.500 de euro, sumă care va fi cheltuită de școală pentru dotarea unui laborator IT ori de științe ale naturii, după dorință, sau a unui teren de sport. Așa cum s-a procedat și la edițiile anterioare, fiecare membru al echipei învingătoare, inclusiv profesorul coordonator, va primi câte un laptop.


De asemenea, membrii echipajelor care se situează pe locurile doi și trei vor primi câte o tabletă și, respectiv, un spartphone. Ca un bonus din partea companiei, toți câștigătorii vor putea plecat într-o excursie de o zi la Dino-Parc din Brașov.


În urmă cu șase ani, Premium Porc s-a implicat în proiecte de responsabilitate socială înființând Bursa Proiectelor Școlare, proiect prin intermediul căruia a reușit dotarea a trei școli cu laboratoare IT, un laptop, o tablă interactivă și o imprimantă. Mai mult, sălile unde au fost amenajate laboratoarele IT au fost renovate.

 

Adauga comentariu