Bună ziua! Aveți timp un moment să discutăm despre Bachus-ul nostru?

Start vot la Bachus! Nu, nu pentru că ar fi cineva interesat de părerea vrâncenilor vizavi de acest festival „internațional” cu rădăcini din 1992, ci pentru că există! Cine există? O persoană, care are un sondaj pe care vrea să îl supună atenției și care este găzduit pe pagina oficială de Facebook a Festivalului Viei și Vinului. După cum suntem anunțați, „există o persoană care dorește să realizeze un studiu de piață despre viticultură”, dar pe linkul furnizat ni se explică cum că studiul se realizează pentru promovarea și valorificarea „turismului viticol din județul Vrancea”.

Acest chestionar se adresează doar persoanelor care au reușit să treacă prin județ!”. Aparent, nu și nouă, vrâncenilor, care nu am reușit să trecem prin județ, ci chiar performăm în a locui aici. Dar am avut timp 5 minute să ne uităm pe sondaj. Ceea ce vă dorim și dumneavoastră, pentru că întrebările sunt... spre exemplu, o variantă de răspuns la prima întrebare, „Ai vizitat județul Vrancea?” ar fi „Locuiesc în județ”. Variantă care se bate cap în cap cu ultima întrebare: „Te gândești să mai revii în județ?”.

Întrebările vizează și participarea la Festivalul Bachus, deci au cumva legătură cu pagina de Facebook care le promovează. Dar, dacă e să ne luăm de pe susținerile CJ Vrancea, „evenimentul atrage anual turişti şi aduce un aport important la promovarea pe plan naţional şi internaţional a judeţului din punct de vedere oenologic, turistic, cultural, gastronomic şi tradiţional”. Așa că suntem lămuriți de mult timp. Mai mare succes nu poate aduce un simplu sondaj, clar. În rest, urăm succes autorului care există și a conceput acest sondaj. Profesionist, de altfel.

 

Adauga comentariu