Update. Bărbat dus la spital după ce a fost înjunghiat. Se fac cercetări pentru tentativă de omor

Update: Victima este din Odobești, însă de câțiva ani locuia fără forme legale la niște rude din Jorăști, comuna Vânători. Aseară, pe fondul consumului de alcool, între acesta și unchiul său au avut loc discuții în contradictoriu, iar de aici și până la violență extremă nu a mai fost decât un pas. Bărbatul a fost înjunghiat chiar de unchiul său, care are 47 de ani. Astăzi, în urma cercetărilor preliminare, agresorul a fost reținut pentru 24 de ore. În acest moment, anchetatorii fac cercetări pentru infracțiunea de tentativă de omor.

Un bărbat în vârstă de 38 de ani a fost internat aseară, în șoc hemoragic, la secția de terapie intensivă a Spitalului Județean, după ce a fost înjunghiat de o persoană încă necunoscută. Din primele informații, victima se afla într-o stare avansată de ebrietate, astfel încât nu a putut oferi prea multe informații. Inițial, polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Goleşti au fost sesizaţi prin 112 doar că victima are nevoie de o ambulanță întrucât se află într-o stare avansată de ebrietate. Când au ajuns la fața locului, bărbatul era însă într-o baltă de sânge.

„Cu ocazia deplasării la fața locului a fost identificat bărbatul în cauză, care se afla întins pe prispa imobilului, iar cu ocazia examinării de către echipajul de ambulanță sosit la fața locului s-a constatat faptul că acesta prezenta la nivelul abdomenului o plagă deschisă. Întrucât barbatul se afla într-o stare avansată de ebrietate, nu a putut oferi date cu privire la împrejurările care au dus la producerea rănilor. Acesta a fost transportat la Spitalul Județean Vrancea pentru acordarea de îngrijiri medicale. Cercetările continuă, pentru stabilirea cu exactitate a celor întâmplate și luarea măsurilor legale”.

Adauga comentariu