Bărbat din Mărășești, principalul suspect în cazul mai multor furturi de locuințe

Un bărbat de 30 de ani din Mărășești este cercetat într-un dosar de furt, fiind principalul suspect în cazul a mai multe fapte comise luna trecută. Potrivit informațiilor comunicate de IPJ Vrancea, suspectul nu acționa în orașul său, ci dădea spargerile în Odobești, unde în perioada 06 - 27 martie, polițiștii din localitate au fost sesizați cu privire la nu mai puțin de trei fapte.

Metoda era simplă: bărbatul forța ușa de acces și intra în locuințe, de unde lua ce găsea mai de preț. În acest fel, din doar trei spargeri, suspectul a produs un prejudiciu în valoare totală de 17.100 de lei.

În data de 2 aprilie a fost organizată și desfășurată o acțiune pe linia prevenirii și combaterii infracțiunilor contra patrimoniului, în cadrul căreia s-au pus în executare 5 mandate de percheziții domiciliare, precum și un mandat de aducere. În urma activităților desfășurate, a fost identificat un bărbat de 30 de ani, din orașul Mărășești, principalul bănuit de săvârșirea celor trei infracțiuni de furt din locuință.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activități infracționale și pentru recuperarea prejudiciului cauzat”, a comunicat IPJ Vrancea.

 

Adauga comentariu