Bărbat, 50 de ani, pensionar MAI... „vând un loc de veci în Cimitirul Nord, al bunicilor mei”. Preț: 15.000 de lei!

Pe site-urile de anunțuri găsești practic de toate... pentru toți. Inclusiv pentru momentul - inevitabil până la urmă - al trecerii în neființă. Cum locurile de veci sunt un fel de rara avis, nu ar strica să aruncați un ochi pe anunțurile de profil, poate găsiți un chilipir. Un utilizator al unui astfel de site cu anunțuri face o ofertă aproape de nerefuzat: un loc de veci în Cimitirul Nordic, la un preț de 15.000 de lei. Negociabil, din fericire. Însă condițiile sunt „de top”. Sau cel puțin așa deducem din anunț.

 

Dacă nu vreți să vă petreceți eternitatea la margine de oraș și vreți o altă ofertă, nu vă faceți probleme. Același utilizator are și o a doua ofertă, în Craiova, unde au loc de veci bunicii din partea mamei. Acestea se vând la pachet, două bucăți, de aceea și prețul e mai ridicat. Însă tot negociabil.

 

Din negura vremii vine și un alt anunț de vânzare din partea aceluiași personaj. O afacere cu metale prețioase, dă argint vechi pentru aur de 14 k. „Schimb 180 grame argint (bijuterii și monezi vechi cu chipul regilor FERDINAND și CAROL I) cu 15 grame aur de 14 K, nu contează ce reprezintă și dacă este deteriorat. Pot trimite și foto amatorilor”. Pentru că nu se poate altfel, argintul are și un preț estimat: 1.500 de lei.

Acest utilizator are însă și alte anunțuri cu „parfum de epocă”. Spre exemplu, o ofertă localizată în Sibiu, legată de două mașini de cusut, care se dau cu 20.000 de euro. Nu specifică însă dacă au fost ale bunicilor materni sau paterni... „Vând 2 mașini de cusut SIENGER foarte vechi în stare de funcționare, una din 1890 și cealaltă din 1900. Prețul este pentru ambele. Per bucată prețul este de 10.000 de euro. Amatorilor le pot trimite și foto...”.

O altă afacere este vânzarea a „circa 912 acțiuni DACIA- RENAULT de după Revoluție, obținute după metoda privatizării MEBO” - 1.500 lei, dar și o ofertă pentru iubitorii de artă: „Vând 6 tablori pictor Dem Iordache sau schimb cu apartament 3 camere în București. Amatorilor le pot furniza dimensiunile, titlurile și foto”. Există și un preț: 50.000 de euro

Pentru cei interesați de afaceri cu lemn, același utilizator are ceva copăcei într-o comună din județ. Nu cu mult, ci doar 9.500 de euro, pentru „1,5 ha pădure de stejar în comuna Broșteni, județul Vrancea”.

Undeva, în anunțurile acestui utilizator - marea majoritate postate în urmă cu o săptămână, aflăm ceva informații legate de eventuala identitate a norocosului moștenitor. Pe lângă toate aceste oferte de vânzare a unor bunuri mai mult sau mai puțin necesare la casa omului, respectiva persoană lansează în on-line și o aplicație pentru un joc în străinătate.

Bărbat, 50 de ani, pensionar MAI (Poliția Română), ieșit la pensie la data de 14.09.2017, cu gradul profesional de comisar șef de poliție (colonel în rezervă), cunoscător al limbii engleze la nivel conversațional și a celei franceze la nivel de începător, caut de lucru ca agent de securitate, șofer categoria B, în domeniul hotelier ca recepționer, camerist, linen porter, night porter, etc și nu numai în aceste domenii, în străinătate, în țări cum ar fi: Elveția, UE (Norvegia, Suedia, Olanda, Belgia, Islanda, Finlanda, Danemarca, UK, Germania, etc), SUA, Canada și în țări din Asia (Kuwait, EAU, Arabia Saudita, etc). De asemenea doresc ca în limita posibilităților să se acorde facilități la cazare, mese, transport etc. Firmelor de recrutare sau angajatoare, interesate de serviciile mele, le pot trimite CV în limba engleză. Mulțumesc!”.

 

Adauga comentariu