Bani europeni pentru Nănești! Nuți Balinca promite o investiție de aproape 90.000 de euro!

Primarul comunei Nănești, Nuți Balinca, pune la cale o investiție destul de „solidă” pentru localitatea pe care o conduce după câștigarea alegerilor din 2016. Este vorba de un teren de sport pentru școala din localitate, însoțit de construcția unor vestiare și a unei săli de festivități. Întregul proiect va costa aproximativ 85.000 de euro, bani de la Uniunea Europeană, și va fi terminat, probabil, anul viitor.


În comuna Nănești funcționează o singură școală gimnazială și o grădiniță, în băncile celor două instituții școlare având loc cei peste două sute de copii ai localitatății. Vechiul teren de sport este degradat iar în Nănești nu există o sală de sport unde copiii ar fi putut să-și desfășoarea activitatea.


„Când am inițiat acest proiectm-am raportat la nevoi. Școala are o sală de sport nefuncțională fiind construită de mult timp și cu probleme serioase. Copiii nu aveau un teren de sport, nu aveau unde să-și desfășoare activitățile și așa s-a născut proiectul. O să analizăm toate ofertele și o să luăm decizia cea mai bună”, ne-a spus primarul localității, Nuți Balinca.

Pe lângă terenul de sport, va fi construită o clădire care va adăposti două vestiare și o sală de festivități. Edilul comunei ne-a mai dezvăluit că are în vedere demararea unui proiect, tot pe bani europeni, pentru construirea unuei săli moderne de sport în Nănești.

 

Adauga comentariu