Aviz amatorilor de sporturi nautice! Bazinul de înot se închide până pe 3 ianuarie!

În mod oficial, Consiliul Județean Vrancea anunță închiderea bazinului de înot (da, cel inaugurat de Dragnea) pentru o perioadă de zece zile, între 24 decembrie și 3 ianuarie. Administrația județeană a motivat decizia luată prin faptul că în această perioadă amatorii de înot s-au cam împuținat.


„Având în vedere adresabilitatea scăzută a practicanților de înot în pragul sărbătorilor de iarnă, vă aducem la cunoștință că în perioada cuprinsă între 24 decembrie 2018 – 03 ianuarie 2019 va fi suspendată activitatea în cadrul Bazinului de înot didactic, administrat de Consiliul Județean Vrancea”, se arată ferm pe site-ul instituției.


În tot acest timp, angajații bazinului nu vor sta cu mâinile în sân și cârnații în buzunare. Sub atenta coordonare a vreunui reprezentant al consiliului județean, ei se vor osteni, între două păhărele de zaibăr, să asigure mentenanța echipamentelor din dotarea bazinului, verificând cu atenție ca totul să fie „brici” la redeschidere. În aceeași perioadă, personalul de serviciu „va efectua și diverse lucrări de întreținere și curățenie”.


Întrucât nu era nici un om prin preajmă, cu de la sine putere și așa cum se arată pe pagina consiliului județean, bazinul de înot s-a hotărât să ureze (evident, în numele CJ) tuturor vrâncenilor numai bine.

 

Adauga comentariu