Atleta Claudia Prisecaru - triplă campioană națională la București!

Rezultate foarte bune pentru atleta noastră, Claudia Prisecaru, antrenată de Cristian Orza. Focșăneanca și-a mărit palmaresul cu noi victorii la concursul național de atletism în sală de la București. În doar două zile (6 și 7 februarie), sportiva de la CSM Focșani 2007 a reușit să urce pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de trei ori, fiind medaliată cu aur, și o dată pe cea de a două treaptă, distinsă cu medalia de argint.

Performanțele Claudiei din Sala „Ioan Soter” au fost demne de un sportiv dedicat: campioană națională la 1.500 de metri – tineret și 3.000 de metri – tineret și senioare și vicecampioană a României la 1.500 de metri – senioare. Sportiva din Focșani a terminat cursa de 3.000 de metri în 9:27.84, stabilind un nou record personal (al doilea după cursa de 1.500 de metri), mai bun cu zece secunde decât cel mai bun rezultat al ei pe această distanță.

După Campionatul Național de Atletism de sală, pe Claudia Prisecaru o așteptă noi provocări la competiția balcanică de atletism de la Istanbul (Turcia), concurs careva debuta pe 16 februarie. Baftă, Claudia!

 

Sursa foto: CSM Focsani 2007

Adauga comentariu