Aproape o sută de șoferi au fost sancționați în urma unei acțiuni organizate de polițiștii Secției 2 Cotești

Peste o sută de autovehicule au fost verificate de lucrătorii Secției 2 Poliție Rurală Cotești în urma unei acțiuni organizate în aria de competență, privind prevenirea și sancționarea șoferilor care încalcă legislația la regimul rutier.


Pe parcursul a trei zile, între 7 și 9 februarie, polițiștii au luat la „puricat” participanții la trafic, acțiune care s-a încheiat cu depistarea a numeroase nereguli. În urma controalelor, oamenii legii au reținut două permise și au retras trei certificate de înmatriculare.


De asemenea, oamenii legii au sancționat 99 de conducători auto aplicând amenzi contravenționale în valoare de peste 21.000 de lei.


IPJ Vrancea anunță că în perioada următoare acțiuni similare, de prevenție și impunere a respectării legii, vor continua în mai multe puncte de pe raza județului.


„Pe această cale va recomandăm să respectați prevederilor Codului Rutier și să conduceți preventiv pentru anticiparea unor situații care pot apărea în trafic și care necesită reacții rapide din partea conducătorilor auto pentru evitarea accidentelor rutiere”, se adresează IPJ Vrancea tuturor participanților la trafic din județul nostru.             

 

Adauga comentariu