Apelul Asociației „Sf. Pantelimon” din Focșani mobilizează din ce în ce mai multă lume! Directorul CSM Focșani 2007 își donează întregul salariu pe toată perioada menținerii stării de urgență!

Directorul Clubului Sportiv Municipal 2007, profesorul Viorel Ciubotaru, a hotărât să-și doneze salariul pe întreaga perioadă în care va fi menținută starea de urgență. Gestul său a venit ca urmare a apelului Asociației Medicale „Sf. Pantelimon” din Focșani, apel către toți oamenii care pot susține efortul autorităților în lupta cu inamicul invizibil: coronavirusul.


De altfel, și directorul Direcției Județene pentru Sport și Tineret, Daniel Gongu, a făcut o donație asociației, însă ne-a spus că nu-și dorește publicitate și că a făcut asta pentru vrânceni. Cu toate acestea, a ținut să precizeze că ar fi fost mult mai bine dacă în România ar fi existat acum mai multe spitale.  


„Este un gest absolut normal pentru toți care vor să-și ajute cu adevărat compatrioții. Eu nu am donat o sumă mare, doar 500 de lei, însă am făcut-o din inimă. În opinia mea pensiile speciale ar fi trebuit tăiate cu adevărat și construite spitale, așa i-am fi ajutat în mod real pe cetățenii din România”, ne-a spus directorul directorul Direcției pentru Sport și Tineret Vrancea, Daniel Gongu.
 

 

Adauga comentariu