ANL-urile de pe strada Democrației nu sunt ale noastre, sunt ale copiilor copiilor noștri. La doi ani de la finalizarea blocurilor, primarul „speră” să dea cheile apartamentelor în toamnă

Primarul Cristi Valentin Misăilă a avansat un nou termen legat de lucrările „de finețe” de la ANL-urile de pe strada Democrației. Blocuri care sunt gata din anul 2016, dar care nici acum nu au fost date cu chirie, din cauză că în jurul lor este încă șantier. Potrivit primarului, situația s-ar putea schimba, dat fiind că licitația pentru ultimele intervenții ar putea să se încheie cu succes.

Este a patra oară când se scot la licitație lucrările. Trebuie făcute lucrări la calea de acces, locul de parcare, locul de joacă, amenajarea spațiilor verzi, iluminat public și de colectare a apelor pluviale. Termenul de execuție este de 8 luni. Dacă lucrurile vor decurge normal, sper ca până în toamnă să fie finalizată lucrarea”, spunea primarul Misăilă luni. Acesta sublinia că de lucrare s-a arătat interesată o asociere de firme. Este vorba de Asocierea SC Fornix SRL Tecuci, SC Construcția SA Tecuci și SC Epaprod Unic SRL Gologanu, valoarea estimată a contractului de lucrări fiind de 1.082.553,04 lei, fără TVA.

În ciuda termenului „optimist” declarat de primar, în licitație scrie că durata contractului de execuție lucrări este de 11 luni „de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor, până la recepția la terminarea lucrărilor executate”.

Adauga comentariu