ANI a descoperit cu cât este plătit vicepreședintele CJ Vrancea și ne spune și nouă. Dănuț Cristian considera că indemnizația sa este un secret!

Peste 130 de mii de lei a luat indemnizație Dănuț Cristian ca vicepreședinte al Consiliului Județean Vrancea pe tot anul care a trecut, sumă pe care acesta a încercat inițial să o ascundă. Deși anul acesta Dănuț Cristian (PSD) a renunțat la anonimizarea totală a declarației de avere, nu s-a putut abține să nu dea un pic de culoare documentului. Dănuț Cristian a completat cuminte toate rubricile din declarație, inclusiv cea legată de veniturile obținute în 2018, însă atunci când documentul a fost încărcat pe site-ul CJ Vrancea, a șters suma!

Secret era și cuantumul dividentelor pe care le luase soția sa de la firma Kolakimad din Vînători, înființată de aceasta în mai 2016. Kolakimad apare că se ocupă cu „activități combinate de secretariat”. Nu a avut niciodată angajați și a avut în 2018 o cifră de afaceri de 21.110 lei și un profit de 18.490 lei. Această mică secretomanie legată de venituri a fost însă înlăturată zilele acestea de Agenția Națională de Integritate, când a fost actualizată pe site declarația vicelui social democrat. Aflăm așadar că salariile plătite de la buget nu sunt nicidecum secrete. E adevărat, știam deja, dar am așteptat să confirme și ANI.

Adauga comentariu