AMR 5: Monumentul Unirii este ca nou! Dacă îl privești de foarte departe și cu ochelari de cal

Hai că s-a rezolvat! Monumentul Unirii este cât se poate de pregătit pentru a fi admirat de toți cei care ne vor „călca pragul” pe 1 Decembrie. Nu, că autoritățile locale ar fi terminat ampla lucrare, iar constructorul dăduse jos schelele numai pentru a se odihni într-un weekend prelungit, numai că între timp, șeful de județ s-a grăbit și a invitat lumea cu mic cu mare să îi fie alături de Ziua Națională. Așa că ce facem noi? Improvizăm!

Cum ar veni, sâmbătă de la orele 16.00 trecute fix, Focșaniul cu a sa Piață a Unirii și fără doar și poate cu Monumentul Unirii în centru, își va primi oaspeții. După cum se arată în anunț, vom avea „paradă militară, spectacol de muzică clasică, video-maping și artificii”. Plus Monumentul Unirii îmbrăcat în ceva zdrențe reșapate, nici alea pe măsura sa. Oare președintele tuturor vrâncenilor a scos capul pe geam să admire opera din fața Palatului Administrativ? Că tot îi văzurăm mașina în fața instituției!

Una peste alta, și primăriile se pregătesc. Că e gata, că nu e gata, dacă președintele Consiliului Județean Vrancea a dat alarma, ne conformăm! Fiecare, după puteri

Adauga comentariu