Amplă campanie de dezinfecție demarată la nivelul orașului Odobești

La nivelul orașului Odobești se desfășoară o acțiune extinsă de dezinfecție. Primăria a achiziționat substanțele necesare și a trimis echipe pe teren. Începând de săptămâna trecută, oameni echipați în combinezoane și purtând măști de protecție au dezinfectat unitățile de învățământ, instituțiile publice, piața agroalimentară, locurile de joacă și sălile de sport, acțiune ce va fi repetată și în cursul acestei săptămâni.


Începând de ieri, 17 martie, s-a trecut la dezinfectarea spațiilor publice, trotuarelor și căilor de acces, urmând ca de mâine această operațiune să vizeze și străzile din localitate.


„Vă aducem la cunoștință că de astăzi se suspendă activitatea de servire și consum a produselor alimentare și băuturilor, organizată de restaurante, hoteluri, cafenele sau alte localuri publice.


Este permisă organizarea de către aceste unități economice de profil a activităților de comercializare a produselor alimentare, băuturilor, care nu presupun rămânerea clienților în spații precum cele de tip drive in, room service sau livrare la domiciliu.


Tot de astăzi se suspendă toate activităților culturale, religioase, sportive, științifice, de divertisment, jocuri de noroc, tratament, îngrijire personală realizate în spații închise”, anunță Primăria Odobești.


Administrația locală face un apel la cetățeni să evite deplasarea la sediul primăriei, încurajându-i pe aceștia să folosească serviciile online. În caz că oamenii au nevoi stringente care necesită prezența la sediul instituției, primăria îi sfătuiește pe cetățeni să meargă doar la ghișeul unic amenajat special în acest sens.

 

Adauga comentariu