Amintiri despre Victor Ponta. În caz că v-ați gândit să alegeți, din nou, răul mai mic

Prim Plagiatorul Mitoman Victor Viorel Ponta, azi cetățean sârb și consilier al președintelui Aleksandr Vučić, fostul ideolog al lui Miloșevici și omul care i-a acordat azilul lui Sebi Ghiță, a devenit din nou speranța despre mai bine a mulți români. Băi, sunteți proști, sau doar nebuni? Sau și una și alta?

Vorbim despre mincinosul mincinoșilor, individul care a dat primul asalt concertat asupra instituțiilor statului democrat, deschizând (înlesnind) calea a ceea ce pare să vă nemulţumească azi. Este individul care promitea, în 2012, la ambasada Moscovei de la București, că va face ordine şi curăţenie.

În iulie 2012, siteul KremlinLeaks publica un mesaj între doi oficiali ruși, despre relațiile speciale pe care le-ar avea cu premierul român Victor Ponta.

„Salutări din București

Îi transmitem întreaga noastră recunoștință dl-ui Victor Ponta, în special pentru felicitările primite de Ziua noastră națională.

După cum am informat, dl Victor Ponta ne-a vizitat pe data de 14 iunie, iar pentru noi aceasta a fost o posibilitate importantă de a schimba câteva idei foarte utile. Dl Victor ne-a transmis că întâlnirea cu d-nii M. Kondiakov și V. Komardin a fost foarte productivă și a mulțumit pentru această întâlnire.

De asemenea, ne-a încredințat că din luna iulie va incepe un proces de „purificare”, cum a fost stabilit, și dânsul, ca și altă dată, contează pe ajutorul nostru. Și că, din momentul începerii „curățeniei” totale, investițiile noastre locale vor fi valorificate. Din motive lesne de înțeles, vom intra din nou în legătură abia după 1 august. Cu respect, Evgheni”, se arăta în mesajul respectiv.

Este individul care ajunsese să se creadă izvor de lege (exact ca Ceauşescu).

A spune despre Ponta că minte este ca și cum ai constata că există aerul.

Este individul care a șters o informație esențială din raportul făcut public de Guvernul (pe care EL îl conducea) în legatură cu accidentul aviatic din Apuseni, accident în care și-au pierdut viața doi români din cauza indolenței instituționale pe care EL o păstorea.

Informația care a apărut într-o primă versiune a documentului este că Ministerul Apărării a determinat distanța dintre ultima poziție cunoscută a avionului și locul prăbușirii, și anume 2.089 metri (2,09 km). Și că „în condițiile în care Romatsa ar fi consultat Centrul de Operații Aeriene (din cadrul Ministerului Apărării) cu privire la ultima poziție cunoscută a aeronavei, ar fi redus aria de căutare a acesteia”. Acestea sunt informațiile cărora li s-a dat “erase” de așa manieră încât mass media a primit un document falsificat.

Să nu uitaţi că Viorel Victor Ponta este cel care a dat un tun de 500 de milioane de dolari statului român (buzunarelor românilor). Mitomanul a șters dintr-un condei datoriile amicilor săi kazahi de al Rompetrol, cei pe care a mai încercat să-i mai favorizeze odată cu vreo 700 de milioane de dolari, dar i-a dat Curtea Constituțională a României peste gheruțe când a vrut să paseze responsabilitatea penală Parlamentului. Acum faptul că familia lui Ponta a încasat bani de la kazahi este treaba procurorilor.

Să nu uitaţi că Victor Ponta şi Guvernul condus de acesta a vrut să-i facă cadou portul Constanţa fugarului penal Radu Mazăre. Prin pixul lui Dan Şova, se dorea creşterea ponderii acţiunilor deţinute de Primăria Constanţa la Port, de la nivelul de 20 de procente la 33 la sută. La acel moment (martie 2014), principalul acţionar al portului era statul român, prin Ministerul Transporturilor, cu 60 la sută din titluri. Primăria Constanţa şi Fondul Proprietatea aveau fiecare câte 20 la sută din acţiuni. Ponta dorea ca Ministerul Transporturilor şi Primăria Constanţa să aibă o cotă egală de acţiuni la Portul Constanţa, respectiv câte 33 la sută, un pachet de 14 la sută să fie listat la Bursa de Valori, iar restul să fie deţinute de Fondul Proprietatea. Pachetele de la Bursă urma să le cumpere Von Măzăriche prin interpuşi. În Portul Consanţa se află principalele depozite petroliere, silozuri de stocare a cerealelor şi a materialelor de construcţii. Iar Ponta ar fi vrut să lase acest obiectiv strategic pe mâna lui Mazăre? În ce scop?

Să nu uitaţi că Guvernul Ponta a patentat mașina care consumă o pâine la litrul de combustibil! De la el ni se trage supra-accizarea carburanţilor.

Să nu uitaţi că sub cele trei guverne ale lui Ponta nici măcar coșul zilnic nu mai putea fi asigurat decent dintr-un salariu în România. Conform statisticilor, un român cu un salariu mediu își putea asigura doar 16 coșuri “zilnice” într-o lună. Și aceasta numai dacă și-ar fi cheltuit toți banii pe mâncare. Pentru a vă face o idee despre cât de săraci am ajuns sub guvernările lui Ponta, în 2015, dintr-un salariu mediu lunar, un polonez îşi permitea să cumpere 25 de coșuri zilnice cu alimente debază, iar un britanic aproape 50. Reevaluaţi şi asta, vă rog!

Sau, dacă tot #Rezistaţi, poate nu uitaţi că Victor Ponta este autorul zicerii: „După ce luăm controlul politic asupra DNA”… şi a celei în care aflam că, „nu se poate avea Puterea”, „până nu se controlează Justiţia”.

Proaspăt ieșit din șocul înfrângerii din 2014 (Dragnea dixit: „am vorbit cu el și e pe cale să-și revină”), Ponta, omul lui Ghiță, a şters-o în Dubai, să-şi lingă, împreună cu sponsorul (care-i spunea, textual „o fut pe mă-ta, te duci la televiziune” (atât de apropiaţi sunt).

Sebastian Ghita: „I-am zis lu’ Ponta “ba, o fut pe ma-ta, fac 1.2 rating, te duci la televizor!” S-a dus, saracul. Mi-a zis: “ma duc, ma, in pula mea, fac, zic, dau breaking news, fac ce vreti voi, na, vin eu la televizor”.

Ponta, cel care l-a lichidat pe Geoană și care spunea, textual, în 2012, că Băsescu este un "nemernic care își riscă viața” (da, asa spunea: "își riscă viața”). La Bruxelles, atunci, nimeni nu a vrut să-i strângă mâna, deși era primul ministru al României.

El este individul care nu crede în absolut nimic, dar se mulează pe orice oportunitate. Zice că e pro-european. Zău? Cum se pupă această afirmaţie cu toate declaraţiile cu cele în care cerea „neamestecul” Uniunii Europene „în treburile interne” ale României?

E bun Ponta numai pentru că se opune lui Dragnea?

Individul este capabil de orice gest pentru a se agăţa de putere.

A demonstrat-o, nu e cazul să-i mai dăm încă o dată posibilitatea să ne demonstreze ce fel de jigodie e.

Adauga comentariu