Amendați de poliția locală după ce au aruncat gunoaie pe câmp, chiar la ieșirea din Focșani!

Cei patru bărbați au fost prinși după ce polițiștii locali din Focșani au făcut o serie de cercetări pentru identificarea acestora. Poliția locală s-a sesizat din oficiu după ce, aflați în timpul serviciului, polițiștii au constatat că la ieșirea din oraș, pe un teren viran situat pe DJ 204, în zona Onasis, fuseseră aruncate reziduri menajere, moluz și chiar gunoi de grajd.

Indivizii respectivi au domiciliul în Focșani și au recunoscut fapta după ce au fost depistați de lucrătorii Poliției Locale Focșani. Cei patru au fost sancționați contravențional cu o amendă în valoare de 2.000 de lei „pentru nerespectarea prevederilor art. 5 lit h din H.C.L.25/2017 privind obligațiile și răspunderile instituțiilor publice, ale agenților economici, ale altor persoanelor juridice precum și ale cetățenilor privind gospodărirea Municipiului Focșani”.


Poliția Locală Focșani roagă cetățenii ca atunci când sunt martori la încălcări ale legii să sune la numerele de telefon 0237215005 sau 0237215030 pentru a se putea lua imediat măsurile legale ce se impun.

 

Adauga comentariu