Amendat cu 2.000 de lei după ce a fost prins descărcând moloz lângă Comat

Poliția Locală Focșani funcționează! Aseară, cum se plimbau câțiva polițiști locali prin municipiu, au surprins o faptă antisocială comisă de un focșănean. Acesta a fost prins în flagrant chiar pe când descărca o căruță plină cu moloz, se arată într-un comunicat al Primăriei Focșani. Urmarea a fost o amendă usturătoare: 2.000 de lei, pentru aruncarea gunoiului în alte spații decât cele amenajate.

„În ziua de 13.03.2019, în jurul orei 17, o echipă a Poliției Locale aflată în patrulare pe strada Fundătura Milcov din Municipiul Focșani, în apropierea sediului Comat S.A., a identificat în flagrant un cetățean în timp ce descărcao căruță plină cu moloz. De altfel, această zonă este cunoscută ca fiind preferată de cei ce depozitează în mod ilegal gunoiul. În urma verificărilor s-a constatat că numitul L. V., este domiciliat în Focșani, nefiind probabil la prima acțiune de acest fel.

Atragem în mod public atenția că Poliția Locală va intensifica în perioada următoare acțiunile de prevenire și combatere a acestor conravenții. Trebuie să fim conștienți că astfel de manifestări reprobabile nu afectează doar imaginea orașului nostru, ci reprezintă și un atentat la sănătatea întregii populații”.

Sursa Foto: Primaria Focșani

Adauga comentariu