Am parcarea mea, sunt pionier! Ce spune directorul Parking despre ale sale locuri de parcare. „Dreptul dobândit transformă locul de parcare în proprietatea mea temporară!”

Parking a intrat din nou în iureșul consiliului local, dar nu societatea în sine, ci „avantajele” de care ar fi beneficiat directorul societății. Și, cum pot fi cuantificate beneficiile? În locuri de parcare! Cam așa a fost discuția în această seară, după ce în urmă cu câteva zile, PNL a postat un filmuleț în care se arăta că Nicușor Statache are trei locuri de parcare, în plină criză privind acest domeniu. Mai mult decât atât, acesta ar ocupa unul dintre locuri ilegal, loc delimitat cu o plăcuță care poartă sigla Direcției de Dezvoltare, instituția care se ocupa anterior de parcări.

În acest context, directorul Statache a fost „somat” să explice cum stă situația. „Parking se subordonează Consiliului Local. Ați spus că cine are plăcuțele vechi să le predea și să le ridice pe cele noi. Mașina de vânătoare este parcată pe un loc cu emblema Direcției de Dezvoltare. Dumneavoastră aveți trei contracte, le plătiți pe toate trei?”, l-a interpelat consiliera PNL Ana-Maria Dimitriu.

Nicușor Statache a lăsat să se înțeleagă că i-a fost invadată intimitatea atunci când au fost făcute filmări la locurile sale de parcare. „Am așteptat o săptămână momentul ca să demasc minciuna celor de la PNL, m-ați jignit în spațiul public gratuit. Ați trimis un delegat de la PNL. Dacă mă întrebați din punct de vedere juridic, ați venit în spațiul meu personal. Dreptul dobândit prin contractul de închiriere transformă acele locuri de parcare în proprietatea mea temporară. Am două locuri de parcare închiriate din 2014. Am la mine și contractele, dar sunt publice. Plățile succesive până în 2018 când am schimbat gestionarul locurilor de parcare de la Direcție la Parking... Am trei mașini, recunosc. Două le parchez pe locurile închiriate și una pe domeniul public, acolo unde apuc. Ca toți ceilalți vecini ai mei. Da, am dat un comunicat la momentul când am preluat mandatul, pentru strângerea plăcuțelor cu Direcția de Dezvoltare. Am apelat la spiritul civic al fiecăruia dintre noi, credeți-mă că nu s-a întâmplat. Tocmai de aceea în Focșani mai sunt câteva sute de plăcuțe cu inscripția Direcției de Dezvoltare, de aceea am apelat la spiritul civic. Suntem o mână de oameni, nu ne putem stabili o prioritate cu strângerea tuturor acestor plăcute”, au fost câteva dintre susținerile lui Nicușor Statache.

Adauga comentariu