ALDE încurajează românii să plece la muncă în străinătate. Filiala din Vrancea a partidului e întru totul de acord!

Nu știm cine se ocupă de comunicare la Partidul Alianța Liberalilor și Democraților, probabil cineva deosebit de priceput în orice altceva decât în ceea ce ar trebui. În unul dintre ultimele mesaje postate de ALDE, preluat cu surle și trâmbițe de filiala din Vrancea, românii sunt încurajați cu căldură să meargă la muncă în străinătate. Ori le-a luat Parlamentul European mințile, ori nu mai știm ce să credem. Păi cum vine asta, „muncește în Uniunea Europeană ca la tine acasă!”?

Nu mai bine muncim la noi acasa „ca la noi acasă”? Și dacă tot ALDE ne asigură că are grijă ca drepturile noastre să fie respectate în UE, primul pas logic nu ar fi fost cumva garanția respectării drepturilor în țara de origine? Și noi vrem ca munca să ne fie „răsplătită la fel cu a celorlalți europeni”, cu precădere în România. Și, de ce nu, în Vrancea, că tot e provincie europeană!

Spațiu mioritic în care, firește, avem dreptul „la salarii și beneficii sociale corecte”. Se rezolvară toate în Vrancea și în toată țara, iar acum a mai rămas să garantăm intervenții în străinătate, unde oricum legea este respectată de mulți ani.

ALDE ne îndrumă totodată să accesăm un link, europa.tuturor, gen: http://2019.alde.ro/mesaje?mesaj=europa-tuturor. Am încercat să aflăm și noi cum stă treaba, însă am fost direcționați către un 403 Forbidden: „You don't have permission to access /mesaje on this server”. Deci Europa nu e chiar a tuturor, până la urmă... Într-un final, am reușit să accesăm linkul. Probabil era serverul asaltat de românii care voiau să știe mai multe despre locurile de muncă din străinătate!

Adauga comentariu