Ajutați-l pe Moș Crăciun să ajungă în cătunele Vrancei. Toți copiii așteaptă cadouri sub brad

Sunt familii pentru care Sărbătorile de iarnă nu aduc cu ele magie sau motive de bucurie. Abia au ce pune pe masă în zile obișnuite, iar pentru copiii lor un brad de Crăciun sau cadourile așteptate cu sufletul la gură sunt doar vise frumoase. Așa că un grup de oameni inimoși și-a propus ca, an de an, să le dăruiască micuților un strop de fericire. Grupul de off-road se preocupă în preajma sărbătorilor să ajute oamenii cu posibilități mai reduse și, ca în fiecare an, merg la câteva grădinițe pentru a le duce celor mici un brad, cadouri de la Moș Crăciun și tehnică de calcul performantă. De altfel, în preajma sărbătorilor, sub egida „caravana grădinițelor-viitorul stă în tehnologie” au fost astfel echipate câteva unități pentru preșcolari. Ba chiar au mers cu calculatoare și la familiile cu mulți copii.

Însă nu pot ajuta pe toată lumea și, mai ales, nu au cum face totul de unii singuri. Au nevoie de ajutor pentru ca Moșul să ajungă și în cătunele Vrancei. Apelul lor este simplu și este pentru cei la care Moș Crăciun nu ajunge aproape niciodată: „Alătură-te și tu și împreună, hai să aducem bucuria Crăciunului în sufletele unor copii. Acolo unde Moș Crăciun nu ajunge, ajungem noi!”.

Pe scurt, anul acesta este nevoie de 5 - 6 brazi pentru grădinițe, de aceea ideal ar fi ca aceștia să aibă o înălțime medie, dar să fie stufoși. Sub brăduți, copiii trebuie să aibă însă și un cadou de la Moș: fructe, dulciuri, cărticele de colorat și povești, articole de îmbrăcăminte etc. Grupul off-road va vizita și două cazuri sociale, familii cu mulți copii, cu care viața nu a fost darnică. Dar noi putem fi Moș Crăciun pentru toți aceștia.

Important de știut este că grupul off-road nu strânge bani, ci doar cadourile pentru copii, și merg la ei înainte de Sărbători. Cei care vor să ajute pot lua legătura cu Valy Racoviță, la telefon 0766.501.660.

Adauga comentariu