Agitație în timpul mitingului PNL. ALDE și USR PLUS au ieșit la rândul lor să colinde prin Focșani. ALDE „s-a duelat” cu PSD pentru a atrage trecătorii

Agitație mare în Focșani ieri. Partidele și-au strâns fiecare câte o mână de oameni și au luat la colindat orașul care pe unde au putut. Dacă USR PLUS a ales iarba verde din Crâng, ALDE a luat-o pe urmele PSD și au împărțit pliante focșănenilor aflați la promenadă prin centrul orașului. Iar la un moment dat, inevitabilul s-a produs: echipa ALDE a dat peste cea a PSD, semn că orașul nu e suficient de mare pentru ambele partide. Sau depinde ce zone îți alegi pentru a promova beneficiile votului din 26 mai. Zic gurile rele că trecătorii fugeau mâncând pământul când vedeau de departe câte o geacă roșie sau un fular albastru venind spre ei. Nu s-or fi îngrămădit focșănenii nici la mitingul organizat de PNL în parcarea de la Electrica, dar nici nu au dorit să schimbe păreri și urări de bine cu reprezentanții altor partide.

Pur întâmplător, într-o poză apare și șeful Poliției Locale, Dorian Alecsandrescu (stânga). Nu știm însă ce culoare aveau fluturașii împărțiți de acesta.

„Echipa ALDE Vrancea a fost în mijlocul cetățenilor din Municipiul Focșani! Mesajul principal pe care l-am transmis a fost acela că ALDE spune cu fermitate "NU!" unei Europe cu două viteze! Românii NU sunt cetățeni de rangul doi! Trebuie să fim respectați în Europa, iar candidații noștri sunt singurii capabili să reprezinte cu demnitate România în Uniunea Europeană! Abordarea noastră, a celor din #ALDE este de mobilizare, de responsabilizare pentru exercitare a dreptului la vot a fiecăruia dintre dumneavoastră. Pentru cei ce aleg să ne și voteze, li s-a confirmat că aleg cea mai bună echipă pentru Parlamentul European”, au scris cei de la ALDE Vrancea pe Facebook.

Nu știm care a fost atmosfera în Crâng și câți oameni s-au oprit la palavre cu membrii USR PLUS. Măcar aceștia au dat dovadă de originalitate și nu au dat buzna tot prin centrul municipiului, unde nu se putea auzi om cu persoană din varii motive. 

„Astazi, membrii Aliantei 2020 USR PLUS Vrancea au stat de vorba cu vrancenii ieșiți la plimbare în Crâangul Petrești despre candidaţii Alianţei 2020 USR PLUS pentru alegerile europarlamentare, despre referendumul pentru Justiţie din 26 mai și despre planul nostru pentru România”, comunică aceștia pe Facebook.

Sursa Foto: Facebook

Adauga comentariu