Adrian Năstase a inițiat o petiție online în care nu propune nimic. Mesaj din CJ Vrancea: „Mi-am dorit și îmi doresc revenirea dlui Năstase ca strateg al PSD”

Fostul președinte al fostului PSDR își pregătește revenirea pe scena politică, după ce ani de zile s-a ocupat cu altele: a scris cărți în pușcărie și apoi a continuat să se joace cu pana pe propriul blog. De când Liviu Dragnea a fost închis și social democrații s-au lepădat de el, Năstase este și mai virulent în opinii, ba chiar a propus să ajute partidul aflat în nevoie. Și când spunem aflat în nevoie, ne referim la funcția lăsată liberă de dispariția pe câțiva ani a lui Dragnea. Funcție pentru care de altfel s-ar sacrifica și liderul PSD Vrancea, Marian Oprișan. Acesta a sărit la gâtul lui Dragnea chiar în seara alegerilor, când deja rezultatele erau previzibile: partidul a obținut sub 30%, procent avansat de Oprișan pentru a-i cere demisia lui Dragnea.

Liderul PSD nu a mai apucat să demisioneze, pentru că lunea trecută a fost condamnat definitiv. Acum, toți vor reformarea partidului, iar Dragnea - susținut în grup până ieri de majoritatea pesediștilor - este considerat singurul cancer al PSD. Așa că... fiecare încearcă. În acest context se încadrează și ultima postare a lui Adrian Năstase pe blogul său, unde anunță că a inițiat o petiție online. Petiția nu are însă nimic concret și este intulată „Apel către social democrați”. De la lansarea ei a fost semnată de nici 400 de persoane, însă e timp. La ora la care scriem aceste rânduri o singură persoană din Vrancea și-a arătat susținerea. Nu pentru petiție, ci pentru Adrian Năstase, direct! 

Numele e mai mult decât identic cu un angajat al Consiliului Județean Vrancea, persoană total apolitică. Daniela Negulescu. Sora deputatului Angel Tîlvăr și soția directorului Direcției pentru Cultură. Alt apolitic în curtea lui Oprișan, de aceea suntem ferm convinși că e doar o coincidență de nume. Mai ales că nu se pune problema ca un angajat al CJ Vrancea să frece duda în timpul programului pe bani publici, gen mai dăm un like, mai semnăm o petiție...  

Altfel mergeau probabil lucrurile în Vrancea când Năstase tăia și spânz... coordona. Dar oare domnul președinte de CJ Vrancea vede cu ochi buni revenirea lui Năstase?

Adauga comentariu