Adrian Atarcicov, un profesor la curtea baronului Oprișan

Adrian Atarcicov este profesor de istorie la Colegiul Național „Unirea” din Focșani și a îmbrăcat haina de consilier județean pentru prima oară, ca reprezentant al Partidului Social Democrat, în urma demisiei altor trei membri de partid care au intrat în parlament. În anii 2005, 2015 și 2017 candidează fără succes la postul de șef al Inspectoratului Școlar Vrancea, ultima oară din poziția de consilier județean.

 Cunoscut ca un bun dascăl, Adrian Atarcicov este și președintele unui ONG – Asociația Consumatorilor Vrânceni „Miorița” și fost membru în Comisia Națională pentru Aria Curriculară, timp de doi ani, între 1996 și 1998. Adrian Atarcicov a făcut parte și din comisia pentru aprobarea manualului de Istorie a Holocaustului, participând, în cadrul delegației naționale de profesori, la două seminarii desfășurate la Paris pe tema Holocaustului.

Așa cum reiese din decșlarația de avere, Adrian Atarcicov nu deține terenuri în proprietate dar are două apartamente în Focșani achiziționate în 1992 și 1996. Consilierul județean are un autoturism Volkswagen, două conturi bancare în valoare totală de 49.000 de lei și trei împrumuturi acordate unor terți, însumând 28.000 de euro.

La capitolul venituri, profesorul Adrian Atarcicov a încasat în anul 2016 suma de 45.000 de lei, reprezentând salariul de profesor și doar 230 de lei proveniți din indemnizația de consilier județean.  

 

Sursa Foto: Facebook

Adauga comentariu