Adolescent de doar 17 ani, reținut pentru viol. Victima, o femeie de 76 de ani!

Un tânăr de doar 17 ani este acuzat de viol și a fost reținut de către polițiști, pentru o faptă comisă sâmbătă. În dosarul instrumentat de oamenii legii se arată că acesta, împreună cu un bărbat de 31 de ani, a abuzat o femeie de 76 de ani din Corbița. Fapta a fost sesizată duminică, iar polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Adjud au reușit să dea de urma suspecților în timp record.

Polițiștii au demarat imediat cercetările și în cursul aceleiași zile au identificat un tânăr, de 17 ani și un bărbat, de 31 de ani, ambii din localitate, bănuiți că în seara zilei de 2 februarie a.c., ar fi pătruns în locuința femeii, și, prin constrângere fizică, ar fi întreținut relații sexuale cu victima. Cei în cauză au fost reţinuti pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca pe parcursul acestei zile să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Adjud cu propunere de arestare preventivă”, comunică IPJ Vrancea.

Instanța a luat o măsură strictă doar în ceea ce îl privește pe vrânceanul de 31 de ani. Față de acesta a fost dispusă măsura arestului preventiv. În ceea ce îl privește pe minor, instanța a arătat clemență și a decis să îi dea arest la domiciliu.

 

Adauga comentariu