Adolescent de 18 ani, „recordman” la fapte penale. Arestat într-un dosar pentru tâlhărie, trimis în judecată pentru patru furturi

Un adolescent de doar 18 ani din Tâmboești și-a începu activitatea infracțională în forță: este trimis în judecată pentru mai multe furturi, arestat într-un dosar în care este acuzat de tâlhărie și are deja o condamnare în cazier. În plus, tânărul din Tâmboești este cercetat și pentru alte fapte de furt, într-un alt dosar. În cauza trimisă în instanță, Marian L. este acuzat de patru fapte de furt calificat, comise în perioada aprilie - decembrie anul trecut. 

Tânărul dădea spargeri noaptea, în locuințele unor părți vătămate din Slobozia Bradului și Tâmboești, de unde fura ce îi cădea în mână și i se părea mai valoros. Acesta este acuzat că a intrat în luna aprilie în locuința unei părți vătămate prin forțarea ușilor și a furat două plasme, două ceasuri suflate cu aur de 24 de karate, pantofi din piele și o cameră de filmat digitală. Aici, prejudiciul a fost de 7.000 de lei. În luna noiembrie, tânărul a reușit să intre într-o altă locuință: a forțat cu un târnăcop o placă din OSB care acoperea intrarea, iar cu același târnăcop a spart și ușile din interior, de la camere. De aici a furat un televizor, un telefon mobil, lenjerii de pat, pături și haine. Prejudiciul total creat a fost în sumă de 10.000 de lei. Alte două fapte au fost comise în decembrie, când în total inculpatul a sustras din locuințele unor vecini bunuri în valoare totală de 1.150 lei.

Adauga comentariu