Administratorul Alecrilavi asigură că va face meniurile de la Vulturu „ca la carte”. „Cum să nu am angajați? Păi puteam eu să funcționez așa, cu atâtea controale?”

În urma articolului de ieri, referitor la serviciile de catering de la Zilele comunei Vulturu, administratorul societății care a câștigat licitația a dorit să își expună și punctul său de vedere. Acesta a asigurat că totul a fost transparent și că datele financiare publice sunt eronate. Cristi Gheorghiță ne-a pus la dispoziție statele de plată ale angajaților, dar și facturi din care reiese că societatea sa nu are datorii către stat și că licitația câștigată va fi dusă la bun sfârșit. În urmă cu câteva sile, SC Alecrilavi a câștigat o licitație pentru pregătirea a 300 de porții de mâncare care vor fi servite celor care vor participa la Zilele comunei Vulturu, pentru 15.000 de lei, fără TVA. „Nu știu ce s-a întâmplat, cum să nu am angajați? Păi puteam eu să funcționez așa, cu atâtea controale? Eu, pentru a câștiga licitația, pentru a putea participa, am plătit ce datorii aveam la stat: 5.000 de lei. Cum să figurez cu datorii? Noi avem un local la Autogară, nu îmi permit să nu plătesc oameni. Și am câștigat licitația de 15.000 de lei, dar toate s-au scumpit, plătești oameni, totul dai din profitul ăla al tău, cât e el. Noi muncim de vai mama noastră. M-am săturat de plătit la oameni, dar ei nu au nicio vină, am angajați buni, patru sunt de la început cu mine, slavă Domnului. Și știți cum e, după ce că salariul este cum e, dacă nici nu l-aș plăti la timp... Dar plătești contribuții, plătești chirie... Noi am eliberat documente pentru doctori, pentru cardul de sănătate, cum să nu fie cu actele în regulă?

Nu sunt datele actualizate. De exemplu, am acum o notificare de executare silită. Pentru patru luni, cât a muncit un angajat la mine, mi-a venit executare să plătesc eu o treime dintr-un împrumut pe care îl făcuse. Dacă el nu mai lucrează la mine de nu știu cât timp... eu acum trebuie să fac dosar și să trimit la executorul de la Brăila, cum că el nu mai lucrează la mine. Deci nu sunt actualizate datele, pentru că altfel ar fi știut că nu mai lucrează. Și pe lângă stresul de zi cu zi, mai vin și din astea... Nu vreau să mă plâng, dar cât credeți că îmi iese mie la o licitație? Și au mai fost două firme care au participat, aveau prețuri chiar și de 70 de lei pe meniu. Când tragi linie, plătești oamenii, cumperi produsele, le prepari... dar pentru mine sunt buni și aceia 50 lei. Nici măcar nu este vorba că aș câștiga cine știe ce. Eu acolo voi pregăti masa pentru două zile. Îi am pe copii, cărora le voi face câteva pachețele, iar a doua zi pregătesc pentru Zilele Comunei. Este bătaie de cap, eu închid în perioada asta ce am la Autogară, nu am pe cine să las acolo, pentru că toți oamenii vor fi la servitul mesei, trebuie să debarasezi, grătarul trebuie făcut... eu le fac pe loc pe toate. Mie nu îmi trebuie un capăt de ață în plus”, ne-a spus administratorul Alecrilavi.

Adauga comentariu