Administrația locală a decis: profesorii de la „Unirea” nu mai au ce căuta cu mașinile în fața școlii! Asta în timp ce „alții” parchează unde vor mușchii lor!

Administrația locală a rezolvat o altă situație privind locurile de parcare... sau mai bine zis, lipsa acestora. De data aceasta e vorba despre cadrele didactice de la Colegiul Național „Unirea”. După ce muncitorii DDSP au jalonat trotuarul din fața liceului cu stâlpi vopsiți în roșu, tocmai pentru a împiedicam șoferii să-și parcheze mașinile acolo, profesorii din cadrul instituției s-au văzut în postura de a nu mai avea unde să-și lase autoturismele.


Colac peste pupăză, agenții poliției rutiere au sfătuit direcțiunea liceului să acorde cadrelor didactice dreptul a parca mașinile în incinta școlii, de parcă asta mai lipsea din curtea instituției școlare. Oare unde au mai văzut așa ceva, onorabilii purtători de uniformă ai IPJ? În toto cazul, asta nu le-a picat tocmai bine profesorilor, mai ales că mașinile IPJ sunt lăsate să zacă pe unde nu te aștepți, fără teamă de sancțiuni violente pe teme rutiere.

 


Iată și câteva imagini trimise pe adresa redacției de un profesor nemulțumit. Se poate vedea cum sunt parcate mașinile de poliție dar și aglomerația de autovehicule din fața IPJ.

 

Adauga comentariu