Adjud - orașul în care cei mici sunt atacați de câini! Zilele trecute un copil a fost mușcat de câini în timp ce se plimba cu bicicleta! Mama acestuia spune că ar fi vorba de patrupedele unui notar din localitate!

Zilele trecute, o femeie din Adjud a publicat pe Facebook mai multe fotografii în care copilul său poartă, pe picioare și mâini, urme evidente ale unor mușcături de câine. Micuțul a fost atacat de animale în timp ce se plimba cu bicicleta. Doamna în cauză spune că de vină sunt patrupedele deținute de un notar din localitate. „Ăsta este rezultatul indiferenței totale a domnului notar Dan Lupu care își lasă, zilnic, câinii liberi pe stradă, într-un cartier plin de copii”, scrie pe pagina sa de Facebook, doamna Nicoleta. Am încercat să-l contactăm pe Dan Lupu pentru a obține mai multe informații legate de respectivul incident, însă acesta ne-a comunicat sec că nu poate vorbi și...ne-a închis telefonul.


Copilul a fost spitalizat, i s-au administrat vaccinurile de antitetanos și antirabic dar mama sa spune că este puternic traumatizat. De altfel, femeia a făcut plângere împotriva stăpînului celor doi câini, fiind decisă să meargă, pe calea legală, până în instanță. „Sunt decisă să merg până în pânzele albe! De când s-a întâmplat, mi-a venit în minte cazul cu băiețelul mâncat de câini din București”, mai scrie femeia pe pagina sa de Facebook. Se pare că un incident asemănător a avut loc și de Paște, însă în urma plângerilor făcute la autoritățile locale, acestea au considerat că patrupedele nu sunt periculoase.


După ce a lansat pozele în spațiul public, comentariile de susținere au început să curgă. Unii chiar au spus că asemenea probleme există în tot orașul, însă administrația locală nu a luat nici un fel de atitudine.

 

Adauga comentariu