Accident cu trei morți la ieșire din Adjud

Up date 2: Ipj a anunțat reluarea traficului pe un singur sens de mers. Din ultimele informații furnizate de ISU Vrancea accidentul de la Domnești s-a soldat cu trei morți și cinci răniți, dintre aceștia din urmă trei sunt conștienți și doi și-au piredut cunoștința. O persoană inconștientă se află la CPU Adjud iar cealaltă a fost transportată la UPU Focșani.

Up date1: IPJ Vrancea a anunțat cauza accidentului. De vină ar fi fost șoferul autoturismului care se deplasa din direcția Focșani către Adjud și care a intrat pe contrasens.

Șoselele din județ își iau din nou tributul. Un alt accident rutier grav s-a produs în urmă cu aproximativ o oră la ieșire din municipiul Adjud, către Domnești, traficul fiind în acest moment blocat. Ca și în cazul accidentului care a avut loc în urmă cu o săptămână, au fost implicate două autoturisme. De această dată, când a ajuns SMURD la fața locului, trei persoane erau decedate, alte două au fost transportate la spital. În total, opt persoane se aflau în cele două mașini, iar dintre cele patru victime încarcerate, doar una a scăpat cu viață. La acest moment, nu se poate preciza cu exactitate care au fost cauzele producerii accidentului. La fața locului intervin o autospecială de stingere și modulul SMURD (ambulanță + descarcerare) de la Secția de Pompieri Adjud, o ambulanță SMURD și autospeciala de transport personal și victime multiple de la Detașamentul de Pompieri Focșani și o ambulanță SMURD de la Stația de Pompieri Panciu. Vom reveni cu amânunte.

Adauga comentariu