Video: Un jder de piatră orfan este noul locatar al Centrului de Reabilitare a Faunei Sălbatice - ACDB. Animăluțele au nevoie de ajutorul nostru

Asociația pentru Conservarea Diversității Biologice (ACDB) a adoptat un simpatic pui de jder de piatră. Puiuțul rămasese orfan și și-a găsit căsuță caldă și primitoare la Centrul de Reabilitare a Faunei Sălbatice, alături de alte animale. 

„Timid, precaut și extrem de simpatic, acest jder ne-a cucerit încă din primele momente în care a ajuns, ca orfan, la noi la Centrul de Reabilitare a Faunei Sălbatice - ACDB de la Focșani. Acum îl îngrijim, îl ferim de orice contact cu oamenii astfel încât în cel mai scurt timp să-l putem elibera într-o pădure pentru a se alătura celorlalți jderi de piatră. Până atunci însă, noi trebuie să reușim să întreținem toate animalele din centru și de aceea avem nevoie de fiecare dintre voi pentru a ne sprijini. Câteva berze, lebede, vreo șapte căprioare, ciufi și vânturei de seară, o cucuvea și niște pescăruși sunt numai câțiva dintre pacienții noștri tratați în prezent și lista se umple permanent cu noi și noi cazuri în care trebuie să depunem efort și să facem rost de resurse financiare pentru hrană, pentru întreținere și pentru medicamente.

Dacă și tu vrei să ajuți animalele sălbatice de la Centrul de Reabilitare a Faunei Sălbatice să treacă mai ușor prin procedurile medicale atunci când sunt rănite VIZITEAZĂ-NE pagina web.

Ajută-ne să salvăm cât mai multe animale sălbatice printr-o DONAȚIE individuală prin transfer bancar sau card bancar.”, este mesajul oamenilor inimoși de la ACDB. 

Adauga comentariu