VIDEO! PLUS Vrancea și-a anunțat candidații angajați în lupta pentru consiliul județean!

PLUS Vrancea a hotărât să se arunce în luptele electorale din acest an, chiar dacă scena politică din județ, ca și din țară, este dominată de cei doi „coloși”  - PNL și PSD. Într-o primă conferință de presă organizată anul acesta, PLUS și-a prezentat o parte dintre candidații ce vor fi aruncați în „bătălia” din iunie pentru consiliul județean. Desemnații sunt Adrian Apostol pentru președinte, Adrian Baciu, Gheorghe Stroe și  Bogdan Boroș pentru consilieri județeni.


În opinia liderului PLUS Vrancea, Radu Țigănuș, singura posibilitate ca dreapta să câștige alegerile în Vrancea este o alianță a tuturor împotriva PSD. Ce-i drept, strategia nu este o noutate iar pe plan local, adică în „provincia europeană”, nu a dat roade niciodată.


Adrian Apostol, fost ofițer de poliție cu numeroase misiuni în teatrele de operații, este cel care va candida împotriva lui Marian Oprișan pentru obținerea „trofeului” de președinte al CJ. El consideră că PLUS are toate atuurile pentru a învinge PSD pe plan local. „Mesajul PLUS este foarte echilibrat. Avem principii, vorbesc de onestitate, competențe, integritate. Sunt cuvinte absolute în PLUS pe care le respectăm”, a spus Adrian Apostol

 

Adauga comentariu