VIDEO: Orban a lăsat Bucureștiul pentru o tură pe bulevardul „Capitalei Viei și Vinului” și a ajuns la o concluzie: Bachus nu are nevoie de un „tătuc”, ci de un sponsor

Capitala Viei și Vinului, adică Focșaniul în aceste zile de Bachus, în viziunea lui Marian Oprișan, a fost luată cu asalt aseară de liberali. Aceștia l-au plimbat prin Piața Unirii pe Ludovic Orban și, contrar aparențelor, președintelui PNL nu i s-a părut a fi „o seară frumoasă”. Festivalul Bachus, mult criticat de opoziție, a fost girat totuși de prezența liberalilor. Iar azi, în cadrul unei conferințe de presă, președintele PNL a venit cu o concluzie, mai bine spus cu o soluție pentru ca Festivalul Viei și Vinului să aibă un succes răsunător și să nu facă gaură la buget. Ludovic Orban consideră că un asemenea eveniment ar putea să beneficieze de sponzorizări, opinie împărtășită de altfel și de deputatul Ion Ștefan. Firește, soluția unui eveniment de succes cu participare financiară zero din partea autorităților locale și județene stă în înlăturarea PSD din fruntea județului.

Senatorul Cătălin Toma, care cunoaște foarte bine problema viticultorilor vrânceni, a spus că acest festival - așa zis internațional - nu este de niciun ajutor aceștia. Numărul producătorilor a scăzut alarmant de la an la an, pentru că nu au primit și nici nu primesc niciun fel de sprijin.

Adauga comentariu