Video! Marian Oprișan: „Mama mea merită tot ce e mai bun pe lumea asta”

Ieri, în cadrul Conferinței organizaţiei social democrate din Vrancea, desfășurate în Sala Cinematografului Balada, Marian Oprișan a făcut vorbire în discursul său și despre relația pe care o are cu mama sa. Plecând de la replica „mama mea sunt eu”, președintele reconfirmat al PSD Vrancea a a ținut să explice care e relația cu cea care i-a dat viață.

O iubesc foarte mult, e un exemplu pentru toate mamele din această lume, o femeie care a crescut doi copii... și nu ușor. O femeie cinstită și o femeie care merită apărată... Iar mama mea merită tot ce e mai bun pe lumea asta”, a spus Oprișan.

În discursul său, acesta a vorbit și despre starea Vrancei, despre faptul că ne lipsește un aeroport și o autostradă, absolut necesare pentru un județ dezvoltat. „O să vă dau cifrele, ca să vedeți adevărul despre județul nostru. Singurul lucru cu care nu ne putem ține de cuvânt și îmi este rușine din cauza asta: de 30 de ani mă rog de toate guvernele României, de stânga sau de dreapta, să facem autostradă sau aeroport...

Adauga comentariu