VIDEO: Colinda „La mulți ani Române”, cea mai nouă piesă a artistului vrâncean Alin Stoica. Sărbătorile, așa cum ar trebui să fie: calde, în mijlocul familiei și prietenilor, într-o atmosferă de poveste

Vrânceanul Alin Stoica a recreat într-o atmosferă de poveste Sărbătorile de iarnă așa cum erau ele celebrate de străbuni. În cel mai nou videoclip, al piesei „La mulți ani Române”, sunt prezentate datinile din vremuri de mult uitate. Familia, îmbrăcată în port tradițional, se reunește cu prilejul sărbătorilor, se împarte colac, cozonac și covrigi și se împodobește bradul. Filmările au fost efectuate nu doar în interior, ci și în natură, în Ploscuțeni - comuna natală a lui Alin - și în Munții Vrancei încărcați de zăpadă, așa cum ne amintim mulți dintre noi Crăciunul copilăriei noastre.

Ca de fiecare dată în pragul sărbătorilor de iarnă, încerc să aduc bucuria în sufletele voastre cu un colind, care sper din inimă să vă placă. Pentru mine, Crăciunul înseamnă naşterea Domnului Iisus Hristos. Îmi aminteşte că în sufletul meu încă există magia de a fi copil. Este o sărbătoare a familiei. Îmi doresc să aveţi parte de cele mai frumoase daruri în spiritul Crăciunului, năzuinţa de a visa, credinţa că veţi reuşi şi dragostea celor din jur. Crăciun fericit!”, scrie Alin Stoica, neuitând să mulțumească familiei care l-au ajutat în realizarea acestui videoclip: părinților, bunicilor, mătușii Maricica și cumetrilor săi.

Muzica și versurile îi aparțin, fiind acompaniat de George Ichim (acordeon), Răzvan Bădurlă (vioară), și Ciprian Mateiu (saxofon sopran). Materizarea și sunetul îi aparțin lui Mugurel Chiper, orchestrația în studio a fost realizată de Ionuț de la Sighet, iar producția video poartă semnătura lui Octavian Nica.

Pe Alin și Formația Symbol aveți ocazia să îi ascultați live în ultima noapte din acest an, la petrecerea organizată la restaurantul Casa Veche din Focșani. Artistul promite o atmosferă de zile mari pentru a întâmpina așa cum se cuvine venirea noului an. 

Adauga comentariu