UPDATE! VIDEO! O femeie și-a pierdut viața după ce a dat naștere unei fetițe. Familia va face plângere penală

Update 2: În urma decesului femeii în vârstă de 35 de ani, soțul acesteia a făcut o plângere la poliție, iar ulterior „a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. În funcție de rezultatele cercetărilor, vor fi dispuse măsurile legale în cauză”, anunță purtătorul de cuvânt al IPJ, Cătălina Murariu. Trebuie însă specificat un aspect esențial al problemei: bărbatul nu aduce acuzații niciunui cadru medical, considerând că medicii și-au făcut pe deplin datoria. El dorește să afle cauza exactă a decesului soției sale.

Update1: Potrivit unor informații, femeia a decedat la aproximativ o oră după naștere. Aceasta a fost permanent monitorizată de când rămăsese

însărcinată, iar la naștere a fost asistată chiar de medicul său curant. Totul a decurs bine până la un punct, femeia a născut normal o fetiță de aproximativ 4 kilograme. Mai mult decât atât, se pare că mămica a apucat chiar să stea de vorbă cu familia câteva minute imediat după naștere.

Numai că, după o oră, aceasta a intrat în stop cardio respirator și a fost nevoie de resuscitare. Atunci s-ar fi descoperit că femeia avea probleme de coagulare a sângelui, motiv pentru care cadrele medicale i-au administrat medicamente în conformitate cu această afecțiune. Cu toate acestea, tânăra mămică nu a răspuns la tratament, iar după alt stop cardiac, a decedat.

Pe lângă ancheta pe care probabil o vor face polițiștii și procurorii la solicitarea familiei, conducerea spitalului a demarat propriile cercetări interne. Între timp, corpul mamei a fost dus la medicul legist pentru a se efectua autopsia, care va face lumină în acest caz.

Știrea inițială:

O femeie și-a pierdut viața aseară la Spitalul Județean Focșani, după ce a dat naștere unui bebeluș. Deși fetița este bine, la mămică au apărut unele complicații, astfel încât micuța nu o va cunoaște niciodată pe cea care i-a dat viață.

Familia are multe semne de întrebare privind incidentul, astfel încât este decisă să facă lumină în ceea ce privește decesul femeii. Unele surse ne-au confirmat că în această dimineață, soțul va depune plângere la poliție și la parchet împotriva cadrelor medicale care au supravegheat nașterea.

Vom reveni cu detalii

Foto cu caracter ilustrativ

Adauga comentariu