Un bărbat din Urechești a fost prins și reținut după ce furase bovine din Dumbrăveni și Bordești

Un bărbat de 36 de ani din Urechești este principalul suspect într-un dosar de furt de bovine, oamenii legii având indicii că acesta ar fi un hoț căutat de câteva luni. Suspectul ar fi comis două infracțiuni similare, în Dumbrăveni și Bordești, în mai și iunie anul acesta: a reușit să fure bovine și să le transporte cu o autoutilitară în alte localități. Ieri, polițiștii Secției Gugești au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară, emise de Judecătoria Focșani, pe raza localităților Cotești și Urechești, unde au fost găsite și ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe bunuri. 

Bărbatul din Urechești a fost reținut ieri pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Vrancea, iar azi va fi nstanței, cu propunere de arestare preventivă.

„În cauză s-a dispus și indisponibilizarea unei autoutilitare, utilizată la comiterea celor două fapte de furt de bovine, fapte săvârșite în perioada 01.05.2019 - 21.07.2019, pe raza comunei Dumbrăveni și Bordești. Cercetările continuă, pentru documentarea și probarea întregii activități infracționale”, spun polițiștii.


Adauga comentariu