Taxele judiciare de timbru pot fi plătite de acum direct la Tribunalul Vrancea. Primăria deschide ghișeul mâine

Gata cu alergătura dintre instanță - primărie și retur pentru plata taxelor judiciare de timbru. Dacă până acum taxele judiciare de timbru trebuiau plătite la primărie, deoarece se constituie fonduri la buget, tocmai ce avem o schimbare. Primăria Focșani își deschide un ghișeu chiar în interiorul Palatului de Justiție, de pe Bulevardul Republicii 36, începând de mâine. Însă nu doar taxele judiciare vor putea fi plătite aici, ci și impozitele, dacă vă bate vreun gând.

Vă anunț că începând cu data de 12 februarie 2020, va fi deschis un nou punct de lucru pentru serviciul taxe și impozite locale, în interiorul sediului Tribunalului Vrancea. Aici vor fi plătite în primul rând taxele judiciare de timbru necesare în instanțele de judecată, dar și celelalte taxe și impozite locale. Astfel, venim în întâmpinarea dumneavoastră și prin acest nou punct de lucru veți fi scutiți de a mai face un drum până la Primărie doar pentru plata acestor taxe judiciare.     

Programul cu publicul va fi de luni până vineri, în intervalul orar  8.30 - 12.30.

În completarea celor de mai sus, doresc să vă reamintesc faptul că aveți în continuare la dispoziție și posibilitatea de a vă achita on-line taxele și impozitele, inclusiv taxele judiciare de timbru. Prin simpla accesare a platformei electronice www.ghiseul.ro, oricare dintre dumneavoastră poate face aceste plăți on-line oriunde s-ar afla, câștigând în primul rând timp”, se arată un comunicat semnat de primarul Cristi Valentin Misăilă.  
 

Adauga comentariu