In vizor

Marcel Ciolacu a convocat comandamentele de iarnă. Viscolul lovește România

 
Marcel Ciolacu
Sursa foto: Marcel Ciolacu
 

Premierul Marcel Ciolacu le-a cerut sâmbătă, miniştrilor, măsuri pentru ca indiferent de starea vremii, autorităţile să fie pregătite să intervină. El a cerut convocarea comandamentelor de iarnă la nivelul Ministerului Afacerilor Interne, Ministerului Transporturilor şi Ministerului Energiei, în cursul zilei de duminică, pentru a pregăti măsuri de intervenţie.

Premierul Marcel Ciolacu a cerut convocarea comandamentelor de iarnă la nivelul ministerelor, în cursul zilei de mâine, pentru a pregăti măsuri de intervenţie dacă situaţia o va impune având în vedere avertizările meteorologice primite de la specialişti. anunţă Executivul într-un comunicat.

“Ne asigurăm că indiferent de starea vremii, de ninsori sau de viscol, nu vor fi probleme legate de aprovizionarea cu energie pentru cetăţeni, spitale, şcoli, obiective sociale. Autorităţile trebuie să fie pregătite să intervină în orice moment, dacă situaţia o cere, pentru sprijinirea populaţiei afectate şi a comunităţilor locale. Ministerul Afacerilor Interne va fi permanent în legătură cu prefecturile pentru a se asigura că la nivel local există capacitatea de intervenţie rapidă”, a afirmat prim-ministrul Marcel Ciolacu.

Comandamentele de iarnă vor fi convocate în cursul zilei de mâine, 26 noiembrie, la nivelul Ministerului Afacerilor Interne, Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii şi Ministerului Energiei, mai precizează Executivul.