Strigăt de ajutor de la DGASPC: „Nu găsim mănuși, măști, dezinfectanți!”

Situație disperată la Direcția Generală de Asistență Socială și pentru Protecția Copilului Vrancea, unde aproape s-au epuizat stocurile de materiale de protecție, absolut necesare personalui care lucrează cu sute de beneficiari. După încercări repetate de a-și cumpăra cele necesare, singura soluție rămasă instituției este aceea de a solicita ajutorul celor din jur. În acest sens, DGASPC Vrancea face un apel public către cei care dețin astfel de materiale: este mare nevoie, pentru siguranța beneficiarilor în această pandemie de coronavirus!

Întrucât pe piața românească nu găsim mănuși, măști, dezinfectanți, în numele DGASPC Vrancea, facem un apel public către toate societățile comerciale, sponsori, donatori care dețin astfel de materiale și ne pot ajuta!
Lucrăm cu oameni: copii, persoane vârstnice, persoane cu dizabilități și siguranța lor este vitală pentru noi! Sprijinul solicitat este cu atât mai necesar cu cât unii beneficiari ai serviciilor sociale suferă de boli cronice și alte afecțiuni.
Beneficiarii noștri au nevoie de îngrijire permanentă, fără de care le este pusă viața în pericol.
Vă solicităm ajutorul pentru a ne sprijini cu măști de protecție, mănuși, dezinfectanți de tegumente, ochelari de protecție, costume de protecție, pentru ca personalul de îngrijire să-și poată desfășura activitatea în siguranță protejând persoanele pe care le au în îngrijire, precum și pe ei.

 

Cei care pot răspunde apelului nostru ne pot contacta la numărul de telefon 0237.230.789 sau email: dgaspcvn@yahoo.com.

 

Vă mulțumim!!!”.


Adauga comentariu