Soveja anului 2019. Cum traversează motocicliștii Podul peste Dragomira

Un pic mai e până să fie finalizat Podul peste Dragomira, iar între timp fiecare se descurcă cum poate dacă vrea să îl traverseze. Gurile rele care își doresc ca Soveja să fie cu adevărat zonă turistică spun că podul se află în același stadiu de construcție și că lucrările înaintează cu viteza luminii strinse, însă suntem convinși că, la întoarcere, motocicliștii din imaginile publicate pe pagina de Facebook Soveja vor trece ca vântul și ca gândul peste același pod.


 

Pe aceeași pagină se explică și contextul: „Chinul unor turiști la Soveja. Vreți să mergeți cu motocicleta sau mașina la Soveja? Vi s-a făcut foame și „Intim”-ul, restaurantul din defuncta stațiune, e singurul loc cât de cât decent unde se poate mânca? Atunci puneți-vă pe împins!

Podul peste Dragomira, care se reabilitează de ceva vreme, e tot la stadiul pe care-l știți. Degeaba au vorbit unii cu primarul și i-au cerut urgentarea lucrărilor, degeaba au vorbit și cu constructorul...

Rămâne cum am stabilit: în Soveja, deși turismul e în agonie, puținii care se încumetă trebuie să îndure din cauza indolenței edililor. Un pod auxiliar nici vorbă iar, în afara unui panou avertizor, nicio scuză la vedere așa cum ar fi fost frumos și educat. Pentru a nu mai vorbi de situația de pericol în care se află șantierul, fără protecție, fără panouri avertizoare și indicatoare... ITM-ul nu ajunge aici și, chiar dacă ar ajunge, ce s-ar întâmpla?

De altfel, primarul e mult mai preocupat să le spună celor care nu stau drepți că „l-a sunat domnul președinte (Oprișan, bineînțeles) nemulțumit că s-au înmulțit liberalii sau să-i amenințe pe cei care nu-i împărtășesc ordinele și mizeria creată în comună”.

Sursa Foto: Facebook Soveja

Adauga comentariu