Senatorul Dumitrescu invită tinerii la „ȘCOLA DE VARĂ”. Posibil ca Marian Oprișan să discute despre ce înseamnă să fie mama sa, iar Ecaterina Andronescu să explice cum a gafat la Educație

Tineretul social democrat din Vrancea este așteptat în număr extrem de mare, undeva la 40 de persoane, pentru a căpăta cele mai bune învățături de la greii partidului. Evenimentul a fost anunțat (și) de senatorul Cristian Sorin Dumitrescu, cel care e de altfel director fondator al Școlii de Vară. Numai că domnul Dumitrescu, copleșit de ceea ce se va întâmpla și probabil tot repetând în minte discursurile cu care îi va năuci pe puii PSD, a mâncat câteva litere. Astfel, ca o tușă personală la afișul deja ticluit, Dumitrescu scrie plin de emoție pe Facebook că „Școla de Vară a Tineretului Social Democrat Vrâncean va avea loc în perioada 9-11 septembrie 2019, în localitatea Lepșa (Tulnici) și va avea tema “Social democrația, ideologia de stânga - singura care pote asigura prosperitatea Românii”.

Pe surse, deschiderea și închiderea „lucrărilor” va fi făcută de președintele PSD Vrancea, Marian Oprișan. Posibil ca la deschidere, închidere sau poate cu ambele ocazii, acesta să le vorbească despre cât de greu i-a fost să fie în același timp și Marian Oprișan, dar și Lucia Gherarde, mama sa. 

Alte semne bune ale evenimentului care începe pe 9 septembrie și se încheie pe 11 este prezența ilustrei Ecaterina Andronescu, senator care a fost dată afară din funcția de ministru al Educației pentru o gafă taxată de chiar șefa sa, Viorica Dăncilă. Andronescu a comentat, vizavi de „Cazul Caracal”, că „Totuși, eu am învățat de acasă să nu mă urc cu un străin în mașină”. Ecaterina Andronescu făcea referire la faptul că fetele răpite și cel mai probabil ucise de Gheorghe Dincă erau la rândul lor vinovate de ceea ce s-a întâmplat. Cum nu se putea altfel în aceste condiții, senatorul ex-ministru va aborda subiectul „Educația, politica fundamentală a Social Democrației – școala românească astăzi”.

Potrivit afișului, la întâlnire au fost invitați să participe și Bogdan Matei - ministrul Tineretului și Sportului, prof. dr. Iulian Chifu - analist de politică externă, și Andi Cristea, fost europarlamentar.

Sursa Foto: Facebook

Adauga comentariu