Sărac și cinstit. Veniturile legale la care face referire Marian Oprișan nici măcar nu îi ajung la 3.000 de euro lunar

Surprize surprize prin anonimizarea declarațiilor de avere de pe site-ul Consiliului Județean Vrancea. Dacă anul trecut Marian Oprișan a dat cu praf de anonimizare peste declarațiile sale de avere și interese, iar după el s-au luat și alți consilieri și funcționărași, anul acesta declarațiile pot fi consultate în tihnă.

E drept, în cazul președintelui PSD Vrancea nici nu e mare lucru de văzut și comparat, ceea ce ne facem să îi dăm dreptate: într-adevăr trăiește ca orice alt muritor de rând doar din salariu, nu are mașini și nici cine știe ce proprietăți.

Veniturile anuale declarate de Marian Oprișan conform fișei fiscale pe întreg anul 2018 s-au ridicat la 150.048 lei - 12.504 lei lunar, adică nici măcar 3.000 de euro. În 2017, veniturile totale din indemnizația de președinte (al CJ, nu al PSD) fuseseră de 103.696 lei. Ca toată lumea, are datorii, însă aceleași ca în anul anterior - două credite la bănci și câțiva leuți împrumutați de la mămica. Și, chiar dacă Marian Oprișan nu i-a returnat banii - după cum reiese din declarație - anul acesta mama nu a fost supărată și i-a făcut cadou o mașinuță.

Totuși, față de declarația din 2018, anul acesta este o diferență. Dacă anul trecut Marian Oprișan declara că are un depozit bancar deschis în 2017, cu 75.005,70 lei, anul acesta suma a crescut la 170.000 lei.

Adauga comentariu