S-a iubit cu o minoră și s-a ales cu dosar penal. Ancheta a început după ce fata de 14 ani a născut, iar inculpatul a explicat că „așa e datina”

Un tânăr din Galați va fi judecat după o iubire interzisă de legile scrise, deși în comunitatea sa este ceva obișnuit. Pe scurt, tânărul de 21 de ani, originar din Brăhășești, este cuzat de act sexual cu o minoră de doar 13 ani, minoră care a și rămas gravidă după această dragoste nepotrivită. Probabil așa a și demarat ancheta, după ce fata a născut, iar cadrele medicale au alertat poliția.

În rechizitoriu se arată că cei doi se cunoșteau încă de când fata avea 12 ani, dragostea lor înfiripându-se pe când inculpatul muncea cu ziua la o fermă din Vrancea. Ulterior, în vara anului 2016 minora s-a mutat la gălățean, iar cei doi au trăit fericiți până în 2017. Potrivit datelor strânse în timpul anchetei, fata a ținut secretă sarcina, precum și nașterea. În 2017 a plecat înapoi la domiciliul părinților săi din Slobozia Bradului, iar în aprilie a născut. În fața oamenilor legii, inculpatul a recunoscut că a avut o relație cu minora, însă a explicat că „așa este normal, conform datinii țigănești”.

Fotografie cu caracter ilustrativ

Adauga comentariu