Rețea de traficanți destructurată de polițiștii vrânceni în colaborare cu forțe din alte patru județe!

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din patru județe – Vrancea, Galați, Buzău și Vaslui - și procurorii DIICOT Vrancea au efectuat în cursul zilei de astăzi, 13 februarie, nu mai puțin de 12 percheziții domiciliare.


Acțiunile s-au desfășurat pe raza județelor Vrancea, Buzău și Vaslui vizând destructurarea unui grup infracțional organizat ce făcea contrabandă cu țigări. În urma acțiunilor concertate ale polițiștilor au fost descoperite și ridicate 176 de pachete cu țigări, tutun vrac, două cutii cu tuburi de țigarete, dispozitive pentru fabricarea țigărilor, 15 telefoane mobile și mai multe sume de bani: 18.300 lei, 650 de euro, 80 de lire sterline.


Acțiunea de astăzi a avut loc după ce ieri, 12 februarie, oamenii legii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vrancea s-au deplasat în județul galați unde au surprins în flagrant delict trei bărbați (44, 48 și 49 de ani) care comercializaseră 1.100 pachete de țigări, încasând 7.300 lei.


În urma probatoriului administrat cei trei au fost reținuți pentru 24 de ore iar astăzi au fost prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.


Potrivit IPJ Vrancea, din anul 2019 și până în prezent, un cetățean al Republicii Moldova împreună cu alți cinci bărbați și două femei ar fi constituit un grup infracțional organizat, specializat în vânzarea țigărilor aduse din R. Moldova pe teritoriul României.
 

 

Adauga comentariu