Primarul Goleștiului și grijile sale din miez de noapte

Alexandru Zar, un primar care nu mai poate dormi de grija goleștenilor într-o comună pe care o conduce de 7 mandate fără nimic notabil, s-a apucat să socializeze virtual pe Facebook de vreo patru ani.

N-a înțeles dumnealui prea multe și așa a ajuns să posteze inepții în miez de noapte. Aseară, neavând probabil somn, social democratul Zar pune la „story-ul” de pe Facebook o mare mizerie. „Cred ca e beat de a pus la story asta”, ne semnalează cineva. Noi nu credem așa ceva despre domnul primar Zar. Nu ne îndoim că cineva i-a spart contul, poate statul paralel, pentru a-l face pe Alexandru Zar de toată jena. Poate domnul Zar a priceput că ceea ce a postat este o bătaie de joc la adresa diasporei, poate nu. Dar cu siguranță nu s-a gândit că ceea ce postează este văzut de toți prietenii din listă și cu siguranță oamenii cu capul pe umeri vor considera că este ceva cel puțin nepotrivit.

Domnul Zar este de altfel un facebook-ist destul de liniștit. Rar postează în numele său câte ceva, vreun video sau o rețetă de bucate delicioase.

Asta când are loc pe Facebook de postările pe care i le pune purtătorul de cuvânt al CJ Vrancea, pentru ca tot poporul să vadă cu ochii lui cum se fac realizările din județ, pe hârtie. Print sau nu!

Adauga comentariu