Primarul din Vizantea-Livezi, mesaj pentru localnici: „Nu este o glumă și sper că vom depăși această perioadă cu bine, prin aportul nostru, al tuturor!”. În comună sunt anunțate controale, iar cei care nu respectă regulile vor fi amendați

Nu este de glumă cu pericolul infectării cu coronavirus, atrag atenția tot mai multe autorități. Un motiv în plus să luăm avertizările în serios o reprezintă declararea stării de urgență și a măsurilor adoptate până acum în acest context. La Vizantea-Livezi, primarul anunță că vor fi efectuate verificări riguroase, iar cei care nu înțeleg nici acum că că trebuie să se protejeze și să îi protejeze pe cei din jur și încalcă recomandările vor fi sancționați drastic.

Un exemplu de bună practică îl reprezintă în primul rând decizia autorităților locale de a limita contactul angajaților cu persoanele venite din exterior. Însă primarul Dragoș Ciobotaru asigură că vor fi ajutați toți cetățenii care au ceva de rezolvat.

Se suspendă activitatea Primăriei cu publicul pe toată durata stării de urgență. Angajații Primăriei își vor desfășura activitatea normal, atât la sediul instituției cât și la domiciliu, acolo unde acest lucru permite. Scopul acestui demers este de a limita deplasările oamenilor și de a diminua motivele de a ieși din casă, cât și pentru evitarea aglomerațiilor.

Reprezentanții primăriei vor identifica și monitoriza toate persoanele sosite pe raza comunei Vizantea-Livezi și din alte zone decât cele care presupun izolarea la domiciliu și vor ține o evidență strictă a acestora.

Reprezentantii Poliției, împreună cu asistentul medical comunitar vor efectua verificări fizice la domiciliul celor aflați în autoizolare, iar acolo unde se va constata încălcarea obligațiilor privind izolarea, vor fi aplicate sancțiunile legale în vigoare!!!
Mare atenție, amenzile sunt foarte mari și nu vom ezita să le aplicăm acolo unde nu se respectă izolarea!!!!!

Urmează o perioadă dificilă, instabilă. Putem contribui cu toții să depășim această perioadă cu bine respectând toate deciziile autorităților sau putem să ne mințim și să complicăm lucrurile fără rost agravând situația.

Am convingerea că ați înțeles cu toții că nu este o glumă și sper că vom depăși această perioadă cu bine, prin aportul nostru, al tuturor!

Vă mulțumesc pentru înțelegere!”, este mesajul primarului din Vizantea-Livezi.

Adauga comentariu