Pompierii, eroii copiilor

Copiii din Dălhăuți, comuna Cârligele, au ținut neapărat să facă o poză cu pompierii care se aflau în localitate pentru a stinge un incendiu. Chiar dacă focul a mistuit în totalitate locuința care ardea, copiii au fost foarte impresionați de modul în care au acționat specialiștii ISU. Și, chiar dacă intervenția a fost una dificilă, la final pompierii nu i-au putut refuza pe micuți, astfel că au făcut împreună o poză.

În Dălhăuți, două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani au acționat pentru stingerea unui incendiu la o locuință.

Deja de la ajungerea forțelor de intervenție locuința de aproximativ 100 mp ardea generalizat, astfel că nu s-a putut salva mai nimic. Mai ales că locuința era construită din paiantă și avea acoperiș din tablă. Casa a ars în totalitate, precum și bunurile aflate în interior. Cauza probabilă stabilită în urma cerectărilor preliminare: fumatul în locuri neprotejate corespunzător.

Tot astăzi, pompierii au avut o altă intervenție, în Țifești, tot la o locuință. În acest caz, incendiul a pornit de la un aragaz defect și s-a extins. La fața locului au acționat două echipaje din cadrul Stației de Pompieri Panciu, care au lichidat incendiul în mai puțin de o oră, limitând propagarea la vecinătăți. Și aici pagubele au fost însemnate: a ars locuința de aproximativ 50 mp și bunurile din două camere. Din fericire, în cele două misiuni, nu au fost înregistrate victime.

Adauga comentariu