Ofertă imbatabilă: „Dacă te-ai săturat de hausul din oarș >Nnu-ți mai place la bloc, îți dorești un pic de liniște, sau, vrei să dai muzica mai tare, fără să te audă vecini >VINO >>>”

Reclama este sufletul comerțului și se știe bine că orice marfă se vinde mai bine dacă are în spate multă promovare și un „ambalaj” atrăgător. Mai ales că în ziua de azi găsești anunțuri de vânzări/ cumpărări la tot pasul pe net, așa că, funcție de preferințe, nici nu mai e nevoie să cauți foarte mult ceea ce dorești. Nu doar site-urile de profil sunt pline de oferte, ci și Facebook-ul. Mai ales prin grupuri, grupulețe, grupușoare. Unde mai pui că aici anunțurile sunt gratis - fără un ban, pe înțelesul tuturor... sau nu. De ceva zile suntem îmbiați în mediul on-line cu o ofertă imbatabilă. De „fer” să fii și tot nu ai rezista tentației de a „cunpăra” o super vilă amplasată „la eșire” dintr-o localitate limitrofă Focșaniului.

Scurta prezentare de mai sus - cu greșeli intenționate - ne aparține, pentru a vă introduce în atmosfera creată de vânzătorul construcției de 600 metri pătrați. Să vrei să corectezi anunțul și nu știi de unde să începi. Noi ne-am limitat la a pune diacritice și a mai tăia din spații, dar considerăm că vânzătorului de ocazie nu i-ar strica o carte de gramatică sau un curs rapid de limbă română - clasele I-IV. Păcat de ofertă, zău.

Așa că, cine mai dorește, cine mai pofteșteeee:

„DACĂ TE-AI SĂTURAT DE HAUSUL DIN OARȘ >Nnu-ți mai place la Bloc, IȚI DOREȘTI UN PIC DE LINIȘTE, SAU, VREI SĂ DAI MUZICA MAI TARE, FĂRĂ SĂ TE AUDĂ VECINI >VINO >>>

La - 6 km de orașul Focșani - către,,,-București-

La eșire din loc Golești Jud .Vrancea..

lângă peco Cotești, se aflăa o construcție de 600 mp din care:

1) un subsol de 180 mp …cu intrare din spatele construcției

2) Parter cu o cameră.o baie și un living cu bucătarie 180 mp

3) Etajul e la Roșu, are două balcoane. unul pe față închis, iar celălalt pe spate 24 mp

4) Casa este izolată termic închisă complet cu termopan Rehau pe față geamurile cu oglindă,-Vitrine mari,

În subsolul casei se află forată o Fântână de 40 ml adâncime, CEA MAI BUNĂ APĂ POTABILĂ,

Casa are canalizare lungă la 40 m unde se varsă într-o fosă special amenajată

5) Casa se află pe un teren de 10.000 m2 din care: 160 m2 (-E Săpată o -Baltă de Pește -) cu dimensiuni: 80 m lungime 20m lățime 3,5 m adâncime, SE POATE FACE UN RESTAURANT PLUTITOR, Piscină

6) în curtea caseai este plantată o livadă de pomi fructiferi, închisă, unde are în fața Gardului 20 locuri de parcare, plus parcări în interior FAȚĂ-SPATE, Această locuință e Asigurată! la un preț de 150.000 Euro, are în dotare: Camere de supraveghere, Alarmă, Televiziune, Energie Electrică: prin: Panourii Solare plus Euliană de 3kw, se poate conecta la Gaze, deoarece conducta de gaze care alimentează Localitatea, Montată recent trece pe pământul din fața porți mele.

7)Vila este vizibilă de la Șoseaua Națională -

-ARE ENERGIE ELECTRICĂ PLUS SE POATE CONEVTA LA GAZE -NATURALE, DEOARECE CONDICTA CARE A ALIMENTAT -PREMNIU-PORCI! - TRECE PE PĂMÂNTUL MEU =

Focșani -București pe partea stângă în dreptul PECO-Cotești

8) ATENȚIE TINERI, POT ACESA - FONDURI EUROPENE - PENTRU PENSIUNE SAU AGROTURISM, Sere, Creșteri Animale ETC, Se poate Construi Salon de petreceri, Organizare Nunți, ETc. Atenție: deoarece în focsani nu se mai găsec locuri pana în 220 Find Toate saloanele închiriate , LOCUINȚA E PRINSĂ ÎN SISTEM .. ,,SAU DACĂ SE GĂSEȘTE UN COLOBORATOR PUTEM COLABORA. (.IDEI..Afaceri ).-locația se poate închiria pe perioada nedeterminată, pentru orice fel de activitate, ATENȚIE INCLUSIV DISCOTECĂ.

PREȚUL de vânzare Pleacă DE la 200 Euro mp, SUB PREȚUL pietei -, Tel-______.

Vila - are Energie Electrică, apă, deci SE POATE LOCUI, PREȚ - 70.000 Euro - NEGOCIABIL sau 350.000 Roni.!”

Adauga comentariu